Известие

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки, свързани с АР 164

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ( Абе и я можем , и тате може . Ама кузътъ сака пръч . )

Е вие си знаете , важното е да сте доволни .
    Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
    Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
    Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Четита Нова Година

и честита ви 25-годишнина на модела 164!

Поздрави,
      Делян
      Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
      Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• А бе намират се и качествени части,бе!Аз си поръчах носач Lemforder от Германия,че ми омръзна след смяна на тампоните колата да шава като жива по пътя.Но кънекшън просто с боклуците от магазините тук!!Намират се и хубави термостати WAHLER!Препоръчвам Валер-осма година няма грешка.
        А относно питането на колегата дали става турбината ККК К26 от Тема-няма достатъчно място за компресорната част,щото охлюва е голям.
        Last edited by virusalfa; d.m.y г., 23:23.
        Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

• Първоначално публикувано от virusalfa Покажи съобщение
          А бе намират се и качествени части,бе!Аз си поръчах носач Lemforder от Германия,че ми омръзна след смяна на тампоните колата да шава като жива по пътя.Но кънекшън просто с боклуците от магазините тук!!Намират се и хубави термостати WAHLER!Препоръчвам Валер-осма година няма грешка.
          А относно питането на колегата дали става турбината ККК К26 от Тема-няма достатъчно място за компресорната част,щото охлюва е голям.
          Вирусе, под "жива" имаш предвид при леко чукване на волана да ходи с вратите напред ли? Поне такова нещо има при мене. Ако е от носач - баго... само тва не съм сменял...скоро
          Alfa Romeo 164 Super 2.0TS

Comment

• аз пък имам друг проблем, карам си аз яваш и по едно време гледам както си стоеше на 73градуса стана 80 и почна да духа студено в купето и продължи да се покачва температурата, изгасих колата изчаках няколко секунди запалих и се оправи, това на отиване на работа, на връщане пак същата работа.
            Помпа или....???
            Алфа 164 2.0Т.С. 95г. - на части !

Comment

• Първоначално публикувано от VLADius Покажи съобщение
              Вирусе, под "жива" имаш предвид при леко чукване на волана да ходи с вратите напред ли? Поне такова нещо има при мене. Ако е от носач - баго... само тва не съм сменял...скоро
              Ти пък,абе при неравности клангуцаше насам-натам.Мислех,че е рейка.Но от известно време нещо взе да потропва.Хванах за гушата един авер,поръчах носача от Германия и след 30-40 дни пристигна.Е няма никаква връзка,все едно чисто нова кола-не мърда!!!

---------- Post added at 18:53 ---------- Previous post was at 18:51 ----------

Първоначално публикувано от MaVrUt Покажи съобщение
              аз пък имам друг проблем, карам си аз яваш и по едно време гледам както си стоеше на 73градуса стана 80 и почна да духа студено в купето и продължи да се покачва температурата, изгасих колата изчаках няколко секунди запалих и се оправи, това на отиване на работа, на връщане пак същата работа.
              Помпа или....???
              Е може и водна помпа,може и ремъка нещо щом като загрява
              Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

• Вирусе, и аз мисля (мислех), че е рейка и даже съм пазарил една при един приятел от форума. Ама може и да се окажат носачите като при тебе - скоро започна да притропва здраво - все ми се струва че ми помпят гумите на 3 атм - а то си тропа като хората, па тампоните са добре. Прати повече инфо за това отде, как и колко. Може и аз да направя твоя номер, па да видим кво ше стане...
                Last edited by VLADius; d.m.y г., 21:34.

Comment

• тои ремъка си ми свири от 1 година, ама до сега не ми е правила такъв номер,остава вариант а, ш търся начи помпа!

Comment

Вирусе, и аз мисля (мислех), че е рейка и даже съм пазарил една при един приятел от форума. Ама може и да се окажат носачите като при тебе - скоро започна да притропва здраво - все ми се струва че ми помпят гумите на 3 атм - а то си тропа като хората, па тампоните са добре. Прати повече инфо за това отде, как и колко. Може и аз да направя твоя номер, па да видим кво ше стане...
                    Абе даже не съм се интересувал на кой се обажда тоя,знам,че крайната цена беше 224лв.Това е без отстъпката

---------- Post added at 17:19 ---------- Previous post was at 17:18 ----------

Първоначално публикувано от MaVrUt Покажи съобщение
                    тои ремъка си ми свири от 1 година, ама до сега не ми е правила такъв номер,остава вариант а, ш търся начи помпа!
                    помпите са без пари на фона на помпите на други дизелови,еле па немски...
                    Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

• Вирусе, тове е цена за двата носача предполагам. А заедно с шарнири и тампони ли са или са голички?

Comment

• по принцип на 164 шарнира е отделно от носача,на 156 е заедно.тампоните са си в носача
                        алфа ромео 156 1.8 тс -на части
                        алфа ромео 164 2.0тс -на части
                        нисан примера п10 1,6 16в хечбек
                        sigpic

Comment

Вирусе, тове е цена за двата носача предполагам. А заедно с шарнири и тампони ли са или са голички?
                          Не!Това е цената за един носач в комплект с шарнира.В Гърция е 193 евро.Все пак не е от Кауфланд/Евро 07/

---------- Post added at 20:04 ---------- Previous post was at 20:03 ----------

Първоначално публикувано от starata alfa Покажи съобщение
                          по принцип на 164 шарнира е отделно от носача,на 156 е заедно.тампоните са си в носача
                          Разбира се
                          Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

• Имах едни таквизи доста подобни предчувствия.

Comment

• как ги чупите тея носачи и шарнири не знам, за 4 години каране не съм пипал нищо по окачване освен една втулка

Comment

• Бе ти се моли да не смениш оригиналните ,че тогава ще разбереш как се сменят начесто .
                                Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                                Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                                Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Working...
                                X